Επιλογή Σελίδας

Εγγυημένα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα

Γιατί να επιλέξω την CARMA CARS , για αγορά μεταχειρισμένου επιβατικού η επαγγελματικού αυτοκινήτου;

Παρέχουμε Γραπτή Εγγύηση 12 μηνών σε όλα μας τα αυτοκίνητα

Επαγγελματικά αυτοκίνητα, οικονομικά και αξιόπιστα

Ελεγμένα αυτοκίνητα

Όλα τα αυτοκίνητα μας έχουν περάσει όλους τους απαραίτητους τεχνικούς ελέγχους ποιότητας και αξιοπιστίας από το service μας

Χωρίς εκπλήξεις

Κατά την αγορά του αυτοκινήτου, σας δίνουμε όλες τις λεπτομέρειες και εγγυησεις, για τα χιλιόμετρα που έχει διανύσει το αυτοκίνητο

Test Drive

Έχετε δυνατότητα Test Drive, στο αυτοκίνητο που έχετε επιλέξει, για να καταλάβετε εάν το αυτοκίνητο είναι πρώτα από όλα αντίστοιχο των προσδοκιών σας,

Εισάγουμε ελαφρώς μεταχειρισμένα αυτοκίνητα, σε μεγάλη γκάμα επιβατικών και επαγγελματικών DIESEL euro5, με αυστηρές προδιαγραφές όσον αφορά στην ποιότητα, και στην αξιοπιστία τους.

Σε περίπτωση που έρθετε στο κατάστημα μας, και δεν βρείτε το αυτοκίνητο της επιλογής σας, μπορούμε μαζί να το αναζητήσουμε και να το βρούμε, αναλαμβάνοντας να σας το φέρουμε.

Όλα τα αυτοκίνητα μας έχουν περάσει όλους τους απαραίτητους τεχνικούς ελέγχους ποιότητας και αξιοπιστίας από το service μας

Παρέχουμε Γραπτή Εγγύηση 12 μηνών σε όλα μας τα αυτοκίνητα, «διαλύοντας» έτσι τις καχυποψίες σας, για την αξιοπιστία του αυτοκινήτου που επιλέξατε.

Κατά την αγορά του αυτοκινήτου, σας δίνουμε όλες τις λεπτομέρειες και εγγυησεις, για τα χιλιόμετρα που έχει διανύσει το αυτοκίνητο, για να μην βρεθείτε προ εκπλήξεως, τα όποια αναγράφονται πάνω στο τιμολόγιο αγοράς για εξασφάλιση σας .

Εγγυόμαστε διαφάνεια στις συναλλαγές μας , αποκλειστικά και μόνο διατραπεζικά, για δική σας εξασφάλιση .
Παρέχουμε πλήρες ιστορικό service, με ανάλυση για όλες τις εργασίες που έχουν πραγματοποιηθεί, από την 1η ημέρα κυκλοφορίας του, έως την ημερομηνία αγοράς του από εσάς.
Έχετε δυνατότητα Test Drive , στο αυτοκίνητο που έχετε επιλέξει, για να καταλάβετε εάν το αυτοκίνητο είναι πρώτα από όλα αντίστοιχο των προσδοκιών σας, καθώς και εάν καλύπτει τις προσωπικές σας ανάγκες.
Ελέγχετε το αυτοκίνητο που θέλετε να αγοράσετε, σε συνεργείο της επιλογής σας η στην κατά τόπους αντιπροσωπεία .
Σας προσφέρουμε ειδικές τιμές στο service μας, για εργασίες που θέλετε να πραγματοποιήσετε μετά την αγορά του αυτοκινήτου .
Πραγματοποιούμε ανταλλαγές, σε ανταγωνιστικές τιμές
Χρηματοδοτούμε τα αυτοκίνητα μας με δόσεις έως 72 μήνες

Αποκτήστε τώρα το μεταχειρισμένο αυτοκίνητο που θέλετε

Βρείτε εγγυημένα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα